Silkkipaino Silkkeri Oy

Tietoa yrityksestä

Silkkipaino

Laserleikkuri/kaiverrin

Painon oheispalvelut

Yhteystiedot

Tervetuloa Silkkeri Oy:n kotisivuille.

Näillä muutamilla sivuilla pyrimme antamaan läpileikkauksen yrityksemme tarjoamista tuotteista ja palveluista. Lisätietoa saat ottamalla meihin yhteyttä.

Silkkeri on vuonna 1973 perustettu perheyritys. Silkki-/seripainona alkanut yritys on laajentanut tuote- ja tuotantovalikoimaansa sittemmin painon oheispalvelujen lisäksi mm. Laserleikkaukseen ja kaiverrukseen sekä digitaalitulostukseen.

Suurimman osan nykyisestä liikevaihdosta muodostavatkin näiden yhdistelmät joissa silkkipainon edut suuremmissa tuotantosarjoissa on yhdistetty asiakkaiden yksilöllisempiin vaatimuksiin. Tälläisistä tuotteista esimerkkinä laivojen pelastautumisohjeet jotka ovat ns. hyttikohtaisia, mutta kuitenkin 99%:sti samanlaisia, joten tuotteistamisen kannalta silkkipaino/digitaalituloste on kustannustehokkain ratkaisu. Myös erilaiset metalliset tyyppikilvet, jotka sisältävät laserilla merkittyjä juoksevia numerosarjoja, silkkipainolla painetulla pohjalla ovat esimerkkinä eri tuotantotekniikoita hyödyntävästä tuotteistamisesta.

 

 

Silkkeri Oy

Kiertokatu 638210 Vammala

Puh. 03-511 4901, fax. 03- 511 4902